10 Years InstaForex

Sebab mengapa saya dan anda harus memilih InstaForex.
1. Broker InstaForex sendirinya dimalaysia sudah berusia 10 tahun
2. Sebelum tu mereka dah beroperasi sejak 2007 (tak silap la). Saya sendiri sejak 2008.
3. Broker yang kukuh, kewangan yg kukuh dan sgt minimum kes2
4. Broker yang paling banyak branch office dimalaysia. Boleh dikatakan setiap negeri ada ofis.
5. Staff yang ramai (campur semua branch office)
6. Paling banyak promotion dan hadiah dari masa ke masa
7. Walau pon saya dioffer oleh banyak broker2 lain, broker2 baru, saya tetap kekal di instaforex kerana stability mereka….dan kepada anda / saudara seangkatan yang sering ajak saya join broker anda. harap maaf, buat masa sekarang saya kekal, saya selesa dan saya menghargai apa yg insta telah bantu saya selama saya bersamanya
8. sekarang ini terlalu banyak sangat broker yang tumbih bagaikan cendawan sampaikan saya juga tidak sempat mengikuti trend broker2 ini. Diatas faktor nii juga sedikit sebanyak trader insta berpisah/berpindah ke broker lain kerana niat ingin mencuab sesuatu yg baru. Bagus utk pengalaman, cuma anda perlu berhati hati dalam memilih broker2 ini kerana ada diantaranya scam dan macam2 masalah. Apa pon tidak semua begitu. pilihan anda yg tentukan
9. kepada anda diluar sana yang ajak saya join EA, forex copy atau investment. Juga harap maaf. saya lebih rela loss duit sendiri dengan trading sendiri. Saya trade bukan semata mata mencari duit, Ianya pekerjaan yang saya suka. Saya suka analisis, saya suka math dan saya suka sesuatu yg berpaksikan rangkaian pergerakan number.. Kalau saya join EA atau investment. So tkde apa yang menariknya lagi. Hanya semata mata menunggu wang sahaja. Life saya akan bosan… bosan tanpa aktiviti trade utk dilakukan. Pada saya semangat, masalah dan tekanan dalam trading itu lah ilmu2 dan langkah2 sebelum saya berjaya suatu masa nnt.
Awards
InstaForex wall of recognition
InstaForex is one of the leading international brokerages, taking the highest competitive positions in all the key segments. Perfect quality, security, innovative approach, and a wide selection of services and offers rendered by the company were marked by prestigious awards by business magazines and specialized exposition projects again and again.
In particular, the company won in such categories as the Best Broker in Asia, Best Broker in Eastern Europe, Best Retail Forex Broker, Best Broker in CIS and many others.
We are glad to present the full list of the company’s awards which display its professionalism, stability and prosperity.